Corona - technische oplossingen voor de anderhalve meter samenleving en voor uw bedrijf

Technische oplossingen om uw Corona-leed te verzachten en om de 1,5 mtr samenleving vorm te geven

We kunnen de economische schade die u of uw bedrijf lijdt door het Corona virus niet verhelpen. Wel hebben we een aantal technische oplossingen die u kunnen helpen om uw bedrijf weer veilig op te laten starten en controle geven over uw situatie.

De coronacrisis stelt ons voor nieuwe uitdagingen. We moeten afstand bewaren, het liefst niets aanraken en ook nog eens goed op onze gezondheid letten. Maar doen anderen om ons heen dat ook?

We hebben allerlei slimme technische oplossingen die ervoor zorgen dat men met een gerust gevoel de dag doorkomt en onnodige risico’s kan uitsluiten. Onze tools zijn gebaseerd op drie aspecten: hygiëne, scannen en sociale afstand bewaren.

Logo Aras security

Technische oplossingen om de anderhalve meter maatschappij vorm te geven en uw Corona-leed te verzachten. In samenwerking met onze partner ARAS security kunnen wij u het volgende bieden:

  • Deuren openen op afstand met je smartphone
  • Draadloze deuropener
  • Automatisch de deur openen op afstand
  • Corona personenteller
  • Gezichtsherkenningsterminal met thermische sensor voor toegang
  • Thermische camera voor koortsscreening op afstand
  • Slimme software die jouw camera groepsvorming laat detecteren

 

Hygiëne:

 

Deuren openen met smartphone

Deuren openen op afstand met je smartphone

Zonder aanraking deuren openen met je smartphone dankzij deze techniek, wel zo hygiënisch en toch veilig.

 

Contactloos openen

Draadloze deuropener

Deze deuropener werkt door de hand op afstand voor de deuropener te houden waardoor de deur opent. Snel en effectief. Hierdoor hoef je de deur niet aan te raken en wordt de kans op besmetting met het Coronavirus verkleind.

 

Toegang afstand

Automatisch de deur openen op afstand

Deze lange afstandslezer doet de deur voor je open zonder hem aan te raken. Draag je handschoenen of kun je de deur niet aanraken? Deze lezer herkent de toegangskaart die je bij je draagt zonder dat je hem hoeft vast te houden.

 

Scannen:

 

Winkelteller


Corona personenteller

Een handig hulpmiddel om uw klanten of bezoekers te informeren dat ze welkom zijn of nog even moeten wachten… Voor winkels, bedrijven of andere organisaties die op een gastvrije manier duidelijkheid willen geven aan hun gasten. Stel de 1,5 meter afstand veilig! De set met daarin een slimme Bosch camera telt het aantal mensen in een winkel en laat een lampje branden op een communicatiebord wanneer het maximaal aantal toegestane mensen is bereikt.

 

Gezichtsherkenning

Gezichtsherkenningsterminal met thermische sensor voor toegang

Deze terminal kan toegang tot een pand verschaffen door middel van gezichtsherkenning en, indien gewenst, direct een koortsmeting doen om te voorkomen dat mensen met koorts het pand betreden.

 

Testen op temperatuur

Thermische camera voor koortsscreening op afstand

De oplossing kan op afstand in groepen koorts detecteren. Er hoeft geen fysiek contact te zijn en met de screening kan voorkomen worden dat mensen met koorts een gebouw betreden of terrein op gaan.

 

Sociale afstand:

 

Groepsvorming detecteren

Slimme software die jouw camera groepsvorming laat detecteren

Deze intelligente video software detecteert groepsvorming, waardoor tijdig ingegrepen kan worden om de 1,5 meter afstand in acht te nemen. De software kan geïntegreerd worden met iedere bestaande camera waarbij de beeldkwaliteit toereikend is.

 

Wilt u meer informatie over bovenstaande technische oplossingen? Neem dan contact op met ons via info@vanstratum.nl of telefonisch op 040-2800028. Of kijk op onze contact pagina. We reageren snel!

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar het laatste nieuws over elektro-, installatietechniek en veiligheid.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!