Verlichting

Voor veel licht-applicaties is LED-licht inmiddels de standaard. LED scoort met zijn uitstraling, lichttechniek en comfort, maar zeker ook met zijn energieverbruik en exploitatiekosten. Waar LED voorheen alleen voor decoratieve doeleinden konden worden toegepast, is LED nu al lang breed inzetbaar voor algemene verlichting in kantoren, hallen en fabrieken.

Van Stratum Techniek loopt voorop in de installatie van LED-producten en werkt graag samen met leveranciers als Philips Lighting en Veko Lightsystems voor energiebesparende oplossingen.

website Philips Lighting

website Veko Lightsystems

De overstap naar deze energiebesparende oplossingen kan eenvoudig zijn. Maar er zijn ook trajecten waarbij behoefte is aan een breder advies. Van het maken van een lichtontwerp tot het opstellen van een leaseconstructie. Hiervoor werkt Van Stratum Techniek ook samen met Philips en Veko. Door deze samenwerking combineren wij kennis van laatste ontwikkelingen op LED-gebied met onze ervaring als installateur. Hierbij krijgen onze klanten van ons wat ze gewend zijn: service op basis van duurzaamheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid.

Van Stratum zorgt dat het werkt!

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV