Van Stratum KNX gecertificeerd

Als elektrotechnisch installateur adviseren wij over slimme technologische oplossingen voor kantoren en bedrijfspanden zodat deze voldoen aan de wensen en eisen van de gebruikers.

Wij merken dat klanten steeds meer functionaliteit wensen van hun installatie en anderzijds ook willen besparen. Er zijn zo veel systemen en fabrikanten die samen die samen de perfecte oplossing vormen, er is alleen 1 voorwaarde; Dat is dat alle componenten ongeacht land van herkomst, leverancier, groot of klein “dezelfde taal” spreken. dit is met KNX ondervangen. KNX is er al ruim 30 jaar en de eerste systemen zijn nog steeds te ondersteunen.

Wij gaan graag voor een stabiele en duurzame oplossing die jarenlang blijft functioneren en waar ook nog aanpassingen aan gedaan kunnen worden. We hebben al heel wat projecten draaien op KNX. Ieder project blijft maatwerk. Wij als van Stratum zijn officieel KNX partner. Onze collega Daan van den Heuvel draagt met veel plezier en passie zorg voor deze installaties er zorg ervoor dat de klanten kunnen blijven genieten van een geweldige installatie. Daan mag zich ondertussen met recht een specialist in KNX noemen. En daar zijn wij trots op.

Daan zegt hier zelf over: “Iedere installatie die ik mag maken is uniek. Net als dat iedere klant uniek is. Als goede systeemintegrator is het mijn doel om alle wensen en technische eisen van de klant in een project te verwerken met als resultaat een goed werkende KNX installatie. De installatie moet ook gebruiksvriendelijk zijn voor die desbetreffende klant. Ik heb, samen met mijn collega’s, al heel wat mooie, aansprekende projecten mogen realiseren. Ik doe het met veel passie voor de techniek maar zeker ook met veel plezier!”

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar het laatste nieuws over elektro-, installatietechniek en veiligheid.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!