Ons bedrijf

Van Stratum werkt al 100 jaar

Met ingang van 6 juli 2023 mag Van Stratum Techniek B.V. zich officieel Hofleverancier noemen. Dat betekent dat wij vanaf die datum het koninklijk wapen met de toevoeging ‘bij koninklijke beschikking hofleverancier’ mogen voeren. En daar zijn wij ontzettend trots op!

Van Stratum Techniek is niet zomaar een elektrotechnisch installatiebedrijf. De afgelopen 100 jaar hebben we ons bewezen als een betrouwbare partner voor onze klanten. Klanten die meestal ook een groot deel van die 100 jaar al bij ons zijn.

In 100 jaar tijd zijn waarden als veiligheid, ondernemerschap, improvisatie, snelheid en flexibiliteit, innovatie, servicegerichtheid, klantgerichtheid, oplossingsgerichtheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid en kwaliteit steeds aanwezig gebleven.

Dat komt omdat onze medewerkers voorop staan. Zij zorgen ervoor dat jouw installaties blijven functioneren en jouw business door blijft draaien. Daarmee bieden we onze klanten een goed geoliede, platte, flexibele organisatie waar je 24/7 op kunt bouwen.

Service staat voorop

Wij gaan voor kwaliteit en continuïteit, daarvoor hebben we alles in huis! Erkende specialisten, certificeringen en projectleiders die alles voor u regelen. Van advies tot en met controle en onderhoud. De rode draad in alles wat we doen is de betrokkenheid van onze collega’s.

Ons succes zit ‘m in de toewijding

Onze medewerkers krijgen vrijheid en nemen hun verantwoordelijkheid. Ze denken mee met de klant en kijken vooruit. Niet voor niets zien onze opdrachtgevers hen vaak als onderdeel van hun organisatie. Wij vinden dat heel plezierig. En zij ook! Veel van onze klanten zijn daarom al decennia lang trouwe afnemers van onze diensten.

 

Leerling worden bij ons? 

Werken bij hét elektrotechnische installatiebedrijf met de beste sfeer en de prettigste collega’s in de omgeving Eindhoven? Kijk dan eens bij onze vacatures!

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV