Overname Van Hout Elektro-Service

Per 1 mei heeft Van Stratum Techniek B.V. de activiteiten van het Eindhovense bedrijf Van Hout Elektro-Service overgenomen.

Op 1 mei 1979 startte Henk van Hout, samen met zijn vrouw Hanneke, hun bedrijf. Gedurende 43 jaar hebben ze een mooi bedrijf opgebouwd met een even zo mooie vaste klantenkring. Op 1 mei, exact 43 jaar later, hebben ze hun bedrijfsactiviteiten overgedragen aan Van Stratum Techniek B.V.

De overeenkomsten tussen beide bedrijven zijn treffend. Kwalitatief hoogwaardig werk, continue aandacht voor veiligheid, tevreden klanten en uitstekende service staan ook bij Van Stratum elk dag opnieuw centraal. Lange termijn denken en respect voor alle relaties zoals medewerkers, klanten en leveranciers staan hoog in het vaandel. Van Stratum Elektrotechniek werkt voornamelijk voor bedrijven en instellingen in de regio Eindhoven. Het is ook een erkend opleidingsbedrijf.

Het is een echt familiebedrijf, altijd van vader op zoon overgegaan. Het bedrijf bestaat dit jaar 100 jaar en de huidige directeur/eigenaar, Jac van Stratum, is de 3e generatie van de familie Van Stratum.

Door deze overname is Van Stratum gegroeid naar 35 vaste medewerkers en mogen zij een aantal scholen, bedrijven en vastgoedbeheerders tot hun nieuwe opdrachtgevers rekenen. De bedrijfsactiviteiten zijn inmiddels volledig geïntegreerd en de nieuwe collega’s hebben hun plek gevonden in onze vestiging in Geldrop.

Jac van Stratum: “Deze overname geeft ontzettend veel energie en biedt perspectief voor ons bedrijf, voor de nieuwe collega’s én voor de overgekomen klanten. Juist in het jaar dat we 100 jaar bestaan is dat een geweldige opsteker!”

 

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar het laatste nieuws over elektro-, installatietechniek en veiligheid.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!