Predicaat Hofleverancier voor Van Stratum Techniek

Met ingang van 6 juli 2023 mag Van Stratum Techniek B.V. zich officieel Hofleverancier noemen. Dat betekent dat wij vanaf die datum het koninklijk wapen met de toevoeging ‘bij koninklijke beschikking hofleverancier’ mogen voeren. En daar zijn wij ontzettend trots op!

Burgemeester van Geldrop-Mierlo, Jos van Bree, maakte dit heuglijke nieuws vanavond bekend tijdens ons 100-jarig jubileumfeest in de Kasteelhoeve in Geldrop. Daarna overhandigde hij het bijbehorende predicaat aan directeur Jac van Stratum.

Van Stratum Elektrotechniek is het enige bedrijf in Geldrop-Mierlo dat het koninklijke predicaat Hofleverancier mag voeren. Dit predicaat wordt alleen toegekend aan kleine en middelgrote Nederlandse ondernemingen die minstens 100 jaar bestaan en een vooraanstaande plaats innemen in de regio en in de branche. Op dit moment mogen ruim 600 Nederlandse bedrijven zich Hofleverancier noemen.

Jac van Stratum ziet de toekenning van het predicaat niet alleen als een kroon op het werk en waardering voor alle collega’s, maar zeker ook als een eerbetoon aan de vorige generaties die sinds de oprichting in 1922 in het bedrijf gewerkt hebben.

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar het laatste nieuws over elektro-, installatietechniek en veiligheid.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV