Onderhoud en beheer

Naast een kwalitatieve installatie is service, onderhoud en beheer ervan minstens zo belangrijk. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je installatie en voorkomt storingen. Het storingspercentage bij onze klanten is dan ook heel erg laag.

Specialist in onderhoud

Van Stratum is specialist in onderhoud en het beheer van licht- en krachtinstallaties en datanetwerken. Bij het opleveren van een installatie verzorgen wij ook graag het periodieke onderhoud ervan bij onze klanten. Dit doen we al een eeuw!

 

Waarom onderhoud?

Door je installatie periodiek onderhoud te geven voorkom je storingen. Onze specialisten maken een analyse van je elektrotechnische installaties. Ze controleren daarmee ook alles naar behoren en veilig werkt.

 

Storingsovereenkomst afsluiten

Wil jij altijd verzekerd zijn van van een kwalitatieve en veilige elektrotechnische installatie? Sluit dan nu een onderhoudsovereenkomst af. Samen met jou kijken we wat passend is bij de aanwezige installatie. Naast onderhoud kun je ook bij ons een storingscontract afsluiten. Zo heb je altijd de zekerheid van een specialist achter de hand mocht het onverhoopt toch een keer misgaan.

 

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

24/7 beschikbaar

"Vierentwintig uur per dag is Van Stratum Techniek on-site of op oproepbasis beschikbaar om ons te ondersteunen op het gebied van installatie, onderhoud en beheer. Expertise en veiligheid staan daarbij hoog in het vaandel."

Severinus
Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV