Storing? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Gelukkig komen storingen niet vaak voor bij onze klanten, we installeren tenslotte goede en betrouwbare installaties. Maar mócht er toch een keer onverhoopt een elektrotechnische storing zijn? Dan kun je bij ons terecht!
Als je bij ons een bereikbaarheidsovereenkomst hebt afgesloten staat onze 24-uurs storingsdienst klaar om er voor te zorgen dat jouw storing snel is opgelost, voor grote en kleine calamiteiten. Dat gebeurt door onze eigen monteurs.

Ik heb nu een storing

  • Onze storingsdienst is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. 
  • Wij ij werken alleen in de regio Eindhoven (straal van 20 km).
  • Gedurende onze reguliere openingstijden regelt de afdeling Service, Onderhoud & Beheer je storingsopvolging, bel met 040 – 28 000 28.
  • ’s Avonds, in het weekend en op feestdagen bel je met 040-23 534 24.
  • Bel je buiten kantooruren? Dan krijg je direct onze storingsmonteur aan de lijn. Hij of zij zal eerst proberen om samen met jou de storing stapsgewijs te analyseren en op te lossen.
  • Lukt dat niet? Dan komen we langs om het probleem op te lossen of in je ieder geval met een tijdelijke noodoplossing vooruit te helpen.
  • Krijg je de voicemail van onze monteur? Spreek dan duidelijk je naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer in. Zo kunnen we snel terug bellen. 

 

Storingsovereenkomst afsluiten

We helpen je altijd verder, maar onze klanten met een bereikbaarheidsovereenkomst krijgen prioriteit. Wil jij altijd verzekerd zijn van hulp aan je elektrotechnische installatie bij noodgevallen? Neem dan snel contact op en ontdek welke storings-, bereikbaarheids of onderhoudsovereenkomst bij jou past.  

 

 

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV