Opleiden

Leren en je blijven ontwikkelen vinden we belangrijk bij Van Stratum. Daarom zijn wij erkend leerbedrijf en besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze collega’s door scholing, cursussen en trainingen.

Ben jij die BOL of BBL leerling die het vak nog wil leren of ben je die technicus op niveau 2, 3 of 4 die al ruime ervaring heeft? Wil je graag uitdagende projecten voor mooie opdrachtgevers realiseren? Ben jij die klantvriendelijke vrouwelijke of mannelijke teamspeler die zich altijd wil ontwikkelen en bezig is met het toepassen van de nieuwste technieken? Neem dan contact met ons op!

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf krijgen onze (nieuwe) medewerkers niet alleen in- en externe opleidingen en cursussen, maar worden ze ook begeleid tijdens de voor hen opgezette loopbaantrajecten. In nauwe samenwerking met IW Brabant-Zeeland vormt de BBL (BeroepsBegeleidende Leerweg) een uitgelezen mogelijkheid om werken en leren te combineren.

  • De BBL-er is bij IW in dienst, wordt 5 dagen per week betaald en gaat 1 dag in de week naar school.
  • Zijn werkdagen is hij of zij gedetacheerd bij Van Stratum.
  • Jonge collega’s die vanuit school starten ontwikkelen we op deze manier graag naar MBO4 niveau.
  • Daarna treden ze als zelfstandig, leidinggevend monteur bij ons in dienst.

Het grote voordeel is ook dat de jonge monteurs weten waar ze terecht komen, ze worden tenslotte al verschillende jaren als collega’s gezien. We merken dat dit traject naadloos aansluit op de praktijk. Zowel voor onze collega’s, als voor het bedrijf is dat dé mogelijkheid om ambities en plannen te realiseren!

Van Stratum Techniek is participant bij IW en een SBB erkend leerbedrijf.

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe projecten en ontwikkelingen rondom elektro-, installatietechniek en veiligheid? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV