Oplaadpunten

Van Stratum Elektrotechniek levert diverse op maat gemaakte laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Door de stijgende aanschaf van elektrische voertuigen stijgt ook de vraag naar laadoplossingen of complete laadparken. Wij denken graag met je mee over welke oplossing het beste bij jou past.

 

De merken die we voeren ontwikkelen tal van initiatieven en innovaties die een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzame en veilige wereld, waaronder voor laadoplossingen. Wij denken graag mee over de inrichting van het gehele traject van engineering tot implementatie.

Van Stratum Techniek levert laadoplossingen voor parkeergarages (Qcharge), intelligente laadpleinen (Flexicharge, ABB, Mennekes) en individuele laadpunten als E-Flux, EV-box, Shell Recharge en Wallbox.
Bij verschillende merken zijn technische mogelijkheden zoals loadbalancing, communicatie en beschikbaarheid van een laadpunt via app-groepen mogelijk.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!