Oplaadpunten

Van Stratum Elektrotechniek levert diverse op maat gemaakte laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Door de stijgende aanschaf van elektrische voertuigen stijgt ook de vraag naar laadoplossingen of complete laadparken. Wij denken graag met je mee over welke oplossing het beste bij jou past.

 

Mike Vervoort

Specialist laadoplossingen

Laadoplossingen voor parkeergarages van appartementengebouwen:

Voor elke bewoner een eigen laadpaal

Van Stratum Elektrotechniek heeft een intelligente laadoplossing voor parkeergarages in appartementencomplexen. Intelligente laadoplossingen bieden meerdere voordelen ten opzichte van traditionele laadoplossingen. Een daarvan is de mogelijkheid om met één centrale, veilige, elektronische installatie voor elke individuele bewoner met een elektrische auto een eigen laadpunt te creëren. Door gebruik te maken van slimme software en integratie met andere technologieën, kunnen wij zorgen voor een betere laadervaring voor gebruikers en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst. Onze intelligente laadoplossingen zijn zowel toe te passen bij nieuwbouw, renovatie als bestaande bouw.

Ronald Gies

Projectleider

Laadoplossingen voor laadpleinen:

Elk laadstation optimaal benut

Laadpleinen zijn een uitstekende oplossing om aan de grote behoefte aan laadstations te voldoen. Onze intelligente laadoplossingen met load balancing maken gebruik van slimme software en algoritmes om het beschikbare vermogen gelijkmatig te verdelen over de aangesloten laadpalen. Hierdoor wordt overbelasting van het netwerk voorkomen en kunnen de laadstations optimaal worden gebruikt. De intelligente laadoplossingen met load balancering zijn tevens een duurzame optie: ze kunnen worden gekoppeld aan zonnepanelen waardoor de opgeslagen zonne-energie gebruikt kan worden voor het opladen van voertuigen.

De merken die we voeren ontwikkelen tal van initiatieven en innovaties die een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzame en veilige wereld, waaronder voor laadoplossingen. Wij denken graag mee over de inrichting van het gehele traject van engineering tot implementatie.

Van Stratum Techniek levert laadoplossingen voor parkeergarages (Qcharge), intelligente laadpleinen (Flexicharge, ABB, Mennekes) en individuele laadpunten als E-Flux, EV-box, Shell Recharge en Wallbox.
Bij verschillende merken zijn technische mogelijkheden zoals loadbalancing, communicatie en beschikbaarheid van een laadpunt via app-groepen mogelijk.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV