Duurzaamheid

Van Stratum levert besparing op. Schakel je ons in, dan profiteer je al snel daarvan. Letterlijk en figuurlijk, omdat we de efficiency van jouw technische installaties en gebouw bijna zeker kunnen verbeteren, je energieverbruik kunnen verlagen en milieubelastende effecten kunnen verminderen. Niet alleen vinden we dat telkens een uitdaging om te doen, ook past het bij hoe wij als organisatie ons werk willen doen.

Duurzame oplossingen hoeven niet duur te zijn

Natuurlijk helpen we je graag aan goede, kostenbesparende oplossingen. Die kunnen we meestal snel realiseren door relatief kleine aanpassingen aan en verbeteringen van de elektrotechnische infrastructuur. Maar we kijken liever naar de wat langere termijn. Dat doen we met een duurzame blik. Niet omdat dit een trendwoord is. Wel omdat we uit eigen ervaring weten dat je organisatie zo een grote stap vooruit kan zetten, tegen kosten die alleszins meevallen. Een investering in, bijvoorbeeld, een intelligent verlichtingssysteem is in een middelgroot bedrijf al in een paar jaar terugverdiend. En het draagt bij aan ieders duurzame doelstelling.

 

Energiebesparingen

Je bent het ongetwijfeld met ons eens: verspilling van energie (en geld!) is zonde. Maar hoe zit het met het energieverbruik van je organisatie? Wordt er al gebruik gemaakt van spanningsverlagers in de lampen? Is er LED-verlichting geïnstalleerd? Zijn de gangen, toiletten en kantoorruimtes voorzien van aanwezigheidsdetectie? Gaan er nu wat alarmbellen af? Dan is dit het moment om contact met ons op te nemen. We kunnen bijna zeker een substantiële energie- en kostenbesparing voor je organisatie realiseren. Er zijn tenslotte steeds meer slimme, nieuwe technieken en oplossingen, inclusief de subsidies om die te financieren!

 

Smart Building

Ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid gaan snel. Daarbij is het van belang om continue op de hoogte te blijven en samen te werken met experts. Op dit moment zijn we participant in een nieuw op te zetten bedrijf, specifiek voor intelligente gebouwen (Smart Building). Daarin worden bestaande en nieuwe technieken en sensortechnologie gecombineerd om gebouwen echt slim te maken.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV