Brandveiligheid

Je moet er niet aan denken, maar wat als er brand uitbreekt…Hoe heb jij die veiligheid geregeld?

  • Een goede installatie voorkomt vaak veel schade aan goederen en het gebouw, om nog niet te spreken over personen.
  • Naast dat de veiligheid in het geding kan zijn: voldoet jouw brandinstallatie ook aan de eisen van de brandweer én van de verzekeraar?

Wij helpen je!

Op basis van een inventarisatie maken wij een maatwerkadvies voor een brandmeldinstallatie, passend bij jouw bedrijfspand. Van Stratum is BMI* gecertificeerd. Voor een appartementengebouw of VvE werken wij met een draadloze gekoppelde rookmelders en brandmeldsystemen. Bij bedrijven is dat vaak een bedraad systeem. Wij installeren brandmeldinstallaties volgens NEN2535 en de NEN2575.

*Van Stratum is gecertificeerd BMI brandmelderinstallateur. Voor de projectie, inbedrijfstelling en oplevering van onze installaties werken wij nauw samen met Gacom, A2B of Chubb.

In de CCV-certificatieschema’s Brandmeldinstallaties (BMI) zijn criteria opgenomen voor bedrijven die een brandmeldinstallatie leveren, aanleggen, onderhouden en certificeren. Kiwa NCP certificeert bedrijven die aantoonbaar voldoen aan de CCV certificatieschema’s Brandmeldinstallaties. Door deze certificering krijgt u een gegarandeerd veilige installatie en bent u verzekerd van een goedgekeurde en gecertificeerde brandmeldinstallatie.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV