Verlichting in noodsituaties

Maatwerk is de sleutel

Welke noodverlichting geschikt is, hangt sterk af van de situatie. Er zijn verschillende soorten noodverlichting die we combineren als de situatie of de normering dat vereist.

Een belangrijke vorm van noodverlichting is natuurlijk evacuatieverlichting zoals vluchtwegverlichting. Deze vorm van noodverlichting zorgt ervoor dat er altijd voldoende licht en signalisatie is om de weg naar buiten te vinden tijdens spanningsuitval of calamiteiten. Wij bekijken wat in jouw pand de ideale route is en passen daar ons advies op aan.

 

Doorwerken bij stroomuitval

In sommige situaties is noodverlichting eerder vervangingsverlichting. Met de juiste noodverlichting zorgen we ervoor dat er voldoende verlichting is om door te kunnen gaan met je werkzaamheden. Zo hoef je kritische bedrijfsprocessen niet te onderbreken.

 

Uitval is niet altijd te voorkomen

Ook al doe je er alles aan om stroomuitval te voorkomen, er zijn echter omstandigheden waar je geen 100% grip hebt. Om tijdens dat soort ongemakkelijke situaties toch over licht te beschikken, is noodverlichting de oplossing. Dankzij accu’s is er gedurende een uur voldoende licht en tijd om het pand te verlaten.

 

Wat is de status van jouw noodverlichting?

We adviseren je graag over de meest optimale inrichting van jouw noodverlichtingsplan. Op basis van jouw wensen en eisen maken we een maatwerkadvies, de praktische uitvoering kunnen wij ook voor je verzorgen. Neem contact op om een afspraak te maken zodat we al je vragen kunnen beantwoorden.

 

Onderhoud noodverlichting

Noodverlichting heeft jaarlijks onderhoud nodig. Op deze pagina lees je daar meer over.

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV