Bedrijfsnetwerken

Bedrijven en instellingen worden steeds afhankelijker van (het goed functioneren van) hun datanetwerken. Servers en verbindingen moeten optimaal verbonden zijn, data moet beschikbaar zijn, sensoren moeten hun informatie doorgeven. Het aanleggen en aanpassen ervan moet dan ook zeer zorgvuldig gebeuren, in nauw overleg met alle betrokkenen en onder begeleiding van een specialist die de mogelijkheden ten volle benut. Wij zijn specialist in het aanleggen en onderhouden van de meest diverse bedrijfsnetwerken, zowel bekabeld als via glasvezel.

Is je datanetwerk niet goed aangelegd of ingericht? Dat kan je bedrijfsproces beïnvloeden. Telefoons die uitvallen, storende netwerken, bedrijfsautomatisering die hapert, machines die niet benaderd kunnen worden, geen pretje! Met een goed ingericht netwerk minimaliseer je uitval en zorg je ervoor dat je altijd operationeel bent.

 

Specialist

Van Stratum Techniek is specialist in het aanleggen van netwerkbekabeling. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met de realisatie en modificatie van eenvoudige, maar ook geavanceerde bedrijfsnetwerken. Die ervaring zetten we graag in voor jouw organisatie. Zo migreer en beschik je snel over een nieuwe, professionele gecertificeerde netwerkomgeving.

 

Compleet verhaal

De aanleg van bekabeling (of glasvezel) voor datanetwerken, gebouwautomatisering, toegangscontrole, alarmsystemen en glasvezelverbindingen is bij ons in vertrouwde handen. Onze monteurs en engineers hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van veel soorten installaties. Van netwerkbekabeling, glasvezelbekabeling en alle andere vormen van bekabeling. Tot en met de elektrotechnische aanleg- en inregelwerkzaamheden voor W-installaties. We verzorgen de (netwerk)bekabeling voor je installaties efficiënt en projectmatig.

Naast een maatwerkadvies ontzorgen wij, samen met onze partners, het hele proces. Van de eerste graafwerkzaamheden tot het inregelen van de systemen. Wat wij bieden:

  •         Opgeleide, ervaren monteurs
  •         Gespecialiseerde meet- en regelapparatuur
  •         Alle soorten bekabeling, ook glasvezelverbindingen
  •         Één centraal aanspreekpunt

Service op locatie

"Van Stratum Techniek ondersteunt ons al jaren bij werkzaamheden gerelateerd aan data centers, interne verhuizingen, glazvezel, onderhoud plant en infrastructuur."

DAF

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV