Licht- en krachtinstallaties

Bij Van Stratum hebben we wat met elektrotechniek van licht- en krachtinstallaties. We ontwerpen en installeren ze al decennia lang voor grote, kleine en middelgrote organisaties in diverse branches, zoals automotive, food, metaal, zorg en afvalverwerking. Elke branche heeft weer zijn eigen bijzonderheden. Dat maakt ons werk ook zo leuk!

Die installatie doen we exact volgens de eisen, met veel plezier en in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Die krijgen van ons dan ook een onderhoudsvriendelijke, toekomstbestendige, energie- en kostenbesparende oplossing op maat. Daarom schakelt men ons in veel gevallen ook in voor het onderhoud en het beheer van de installaties.

 

Duurzame installatie

De licht- en krachtinstallatie, gecombineerd met een gebouwautomatiseringssysteem (Smart Building) is het energiebeheersysteem van je gebouw. Steeds meer installaties worden uitgebreid met sensoren om de gebruik van het gebouw te optimaliseren. Toepassingen met LED verlichting zijn standaard. Aanwezigheidsdetectie, daglichtregelingen en een groot arsenaal aan verschillende sensoren zorgen er, gecombineerd met intelligente software, voor dat je gebouw optimaal, energetisch en veilig gebruikt wordt. Dat zorgt voor een duurzaam, prettig én gezond werkklimaat.

Respect voor omgeving

"Van Stratum zorgt op projectbasis voor alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden gerelateerd aan infrastructuur, data en glasvezel. Zij doen dit met respect voor de omgeving, met zo min mogelijk verstoring."

St. Anna ziekenhuis

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV