Zorg en techniek, onlosmakelijk verbonden

Mensen blijven langer zelfstandig wonen: een trend die al lange tijd gaande is. Dat wil echter niet zeggen dat deze groep geen zorg behoeft. De zorgtechnologie groeit mee met deze ontwikkeling. Veranderingen volgen elkaar daarin snel op, daarmee ook de hoge eisen aan zorginstellingen en de manier waarop ze hun service verlenen.

Techniek speelt daarin een grote rol. Van Stratum is een ervaren speler binnen de technische oplossingen van de zorgmarkt, zoals bijvoorbeeld zusterroep installaties, beveiligingsinstallaties of oproepsystemen.

 

Oproepsystemen

Door alle technische mogelijkheden wordt de gemiddelde patiënt omgeven door medische apparaten en waar nodig alarmen. Het is onmogelijk voor een zorgverlener elk alarm te signaleren op een afdeling of de locatie van een patiënt of medewerker te bepalen. Met een zorgoproepsysteem faciliteert de techniek het overzicht en de signalering voor de zorgverlener en daarmee de veiligheid voor de patiënt en de medewerker. Wij zijn gecertificeerd partner van CLB, samen zorgen we voor een passend oproepsysteem in jouw zorginstelling.

 

Voordelen

Met het inrichten van een passende zusterroep installaties bespaart een zorginstelling tijd en wint aan efficiency. Met behulp van deze techniek kan zorgpersoneel flexibeler en efficiënter werken, waardoor er meer en kwalitatievere zorg geleverd kan worden.

Meer weten? Neem contact met ons op of lees het verhaal van het Sint Anna Ziekenhuis in Geldrop of Severinus in Veldhoven waar wij het oproepsysteem hebben geïnstalleerd. Wij denken graag mee naar een passende oplossing. 

 

Wij werken samen met CLB, een merkonafhankelijk softwareplatform voor alarmering, communicatie en monitoring. Met behulp van bouwstenen kan het zorgsysteem naar de wensen en eisen van de klant ingericht worden. Daarmee kan het dienen als totaaloplossing of aanvullend als maatwerk. 

 

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV