Sociale en maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Zo zijn we als onderneming actief betrokken bij een aantal lokale en regionale initiatieven die een positieve invloed hebben op onze lokale en regionale maatschappij en leefomgeving.

  • We ondersteunen we Hockeyclub Geldrop, Golfvereniging Riel, maar ook Wintersfeer (de ijsbaan) Geldrop, de Libertyloop, Heppie (t)Huis, de Kinderboerderij, het IVN én de avondvierdaagse. Stuk voor stuk prachtige initiatieven die het leven van onze werknemers leuker maken en bijdragen aan de gemeenschap.
  • We sponsoren cultureel erfgoed, zoals het Weverij Museum, het DAF Museum en Kasteel Geldrop. 
  • Elk jaar nemen we deel aan de bureaulegger (Stichting leven met kanker) en het Beterboek (dit boek verblijdt kinderen tijdens een ziekenhuisverblijf) voor het St. Anna Ziekenhuis. Maar ook de Hartstichting, Stichting Anders en een Alpe d’Huzes team horen daarbij! 

 

Actieve rol

Naast dat we initiatieven financieel steunen vinden wij een actieve rol in de maatschappij ook belangrijk. Dat doen wij op een manier die ook nog eens aansluit bij ons vak:

  • IW Brabant-Zeeland is een opleidingsbedrijf (onderdeel van Installatiewerk Nederland) waar we ruim 550 jongeren via een BBL traject (werken en leren tegelijkertijd) opleiden tot gekwalificeerde elektromonteurs en installatiemonteurs met een goed toekomstperspectief. Jac van Stratum is voorzitter van het IWBZ.

Het IWBZ ondersteunt technische installatiebedrijven bij het (door)ontwikkelen van voldoende vakmensen. We zijn dé gesprekspartner, met kennis van zaken, die van aanpakken weet. Van de basiskennis tot specialismen en nieuwe technieken… wij willen ervoor zorgen dat de elektrotechniek en de installatietechniek in Nederland goed op peil zijn.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe projecten en ontwikkelingen rondom elektro-, installatietechniek en veiligheid? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV