Artikel over onze aanpak in dit Corona tijdperk

‘SAMEN MET COLLEGA’S KOMEN WIJ ER WEL UIT’ | JAC VAN STRATUM | DIRECTEUR-EIGENAAR VAN STRATUM TECHNIEK B.V.

De ontvangst van Jac in het prachtige bedrijfspand is hartelijk. ‘Eerst een kop koffie’, stelt hij voor. De meegebrachte ‘krachtvoer’-koek wordt door Jac aangesneden.

Jac haalde de landelijke pers met het door hem ingestelde compensatieverlof. Ook de visie van Jac op communicatie met medewerkers en het uitkeren van vakantiegeld zijn interessante thema’s tijdens het koffiegesprek.

lees het hele artikel hier:

https://www.vnoncwbrabantzeeland.nl/samen-met-collegas-komen-wij-er-wel-uit-jac-van-stratum-directeur-eigenaar-van-stratum-techniek-b-v/

OVER KRACHTVOER VOOR ONDERNEMERS

De corona-crisis heeft de arbeidsmarkt in korte tijd enorm veranderd. Ondernemers zien in een klap hun omzet wegvallen en bekijken hoe zij, met inachtneming van de noodmaatregelen, toch hun bedrijf draaiende kunnen houden. Gelukkig hoeven we niet allemaal zelf het wiel uit te vinden. Met de online reeks ‘krachtvoer voor ondernemers’ delen wij innovatieve en inspirerende werkwijzen met andere ondernemers in Brabant.

Ton Gimbrère gaat in gesprek met bijzondere Brabantse ondernemers en bedrijven en schrijft daarover tweewekelijks een blog. Dat gebeurt aan de hand van persoonlijke ervaringen van ondernemers. In deze onzekere corona-periode bieden we met dit initiatief handvatten en inspiratie voor andere ondernemers. Want, ondernemers kunnen elkaar het beste uitleggen wat werkt, en wat niet.  De verfrissende ideeën en inspirerende voorbeelden zijn in deze crisistijd ‘Krachtvoer’ voor andere ondernemers. Zo helpen we elkaar door deze lastige periode.

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar het laatste nieuws over elektro-, installatietechniek en veiligheid.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV