Succesvolle Bewust Veilig Dag 2024

Woensdag 27 maart was het de landelijke Bewust Veilig Dag. Onze directeur, Jac van Stratum, heeft samen met enkele dames van kantoor een rondje gemaakt langs onze collega’s. De nadruk lag uiteraard op veilig werken nog eens extra onder de aandacht te brengen, maar ook om de dames een kijkje in de praktijk te laten ervaren. Veilig werken staat bij Van Stratum hoog in het vaandel. Deze Bewust Veilig Dag was een goede aftrap naar onze eerste themamiddag in mei. Dan staan we met alle collega’s stil bij de noodzaak van veilig werken en geven we ook aandacht aan de risico’s die hiermee gepaard gaan. De slogan van de Bewust Veilig Dag 2024 “Veiligheid versterkt als je samenwerkt!” past dan ook helemaal bij Van Stratum!

BewustVeiligDag 2024

 

Ben jij nu ook benieuwd hoe we aandacht geven aan veilig werken en zoek je een leuke baan in de elektrotechniek? Kijk dan eens bij onze actuele vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste techneuten en drinken graag een kop koffie met je!

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar het laatste nieuws over elektro-, installatietechniek en veiligheid.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV