Van Stratum Techniek neemt Kerkers Elektro over

Vanaf 1 januari 2024 neemt Van Stratum Techniek B.V. de activiteiten van Kerkers Elektro uit Asten over. Door deze overname groeit Van Stratum Elektrotechniek naar 40 vaste medewerkers waaronder 6 BBL-leerlingen. Daarnaast mogen zij ook een aantal bedrijven als nieuwe klant verwelkomen.

Zowel Kerkers Elektro als Van Stratum Elektrotechniek zijn regionaal opererend en staan voor kwalitatief hoogwaardig werk, continue aandacht voor veiligheid, het bedienen van tevreden klanten en het verlenen van uitstekende service! Het lange termijn denken en de echte aandacht voor collega’s, klanten, partners en leveranciers staan hoog in het vaandel.

Zowel Kerkers als Van Stratum zijn verheugd met deze overname. Hierdoor is de continuïteit van Kerkers gewaarborgd, blijft de werkgelegenheid behouden en ligt een duurzame toekomst in het verschiet. Directeur Jac van Stratum: “Deze overname geeft nieuwe energie en biedt perspectief voor ons bedrijf. Kerkers Elektro is kleiner, maar sluit naadloos aan bij onze bedrijfsfilosofie. Ik heb veel waardering voor de manier waarop deze overname tot stand is gekomen. We gaan er alles aan doen om de goede naam van Kerkers te behouden en de nieuwe klanten goed te bedienen.”

De bedrijfsactiviteiten van Kerkers Elektro blijven voorlopig gecentraliseerd in Asten.

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar het laatste nieuws over elektro-, installatietechniek en veiligheid.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV