De Weeffabriek - Sfeervol en energiezuinig

Cultureel centrum De Weeffabriek (voorheen Hofdael) uitte de wens om enerzijds met licht meer sfeer te willen creëren en anderzijds te willen besparen op energiekosten. Door het installeren van een touch screen dat gekoppeld is aan de complexe elektrische installatie die wij hier in 2002 geïnstalleerd hebben, kan men nu met één druk op de knop in de foyer de gewenste sfeer creëren; grote lampen uit, spots dimmen, hanglampen gedimd aan.

Daarnaast hebben we een systeem geïnstalleerd waarmee de verlichting in het kantoorgedeelte wordt afgestemd op het daglicht (hoe meer daglicht, hoe minder kunstlicht v.v.) en is een automatische zonwering geïnstalleerd. Dat geeft optimaal comfort voor de medewerkers.

De Weeffabriek is klaar voor de toekomst: sfeervol, energiezuinig en comfortabel.

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar het laatste nieuws over elektro-, installatietechniek en veiligheid.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!