Sporthal De Weijer - Duurzaam en comfortabel

Als specialist in gebouwenautomatisering hebben we deze zomer in opdracht van Gemeente Geldrop-Mierlo sporthal De Weijer in Mierlo voorzien van een nieuwe duurzame KNX-installatie. Bij dit project is het oude schakelpaneel vervangen door een nieuw touch screen. Hiermee is het mogelijk om de verlichting in de sporthallen met één druk op de knop aan of uit te zetten.

In de gangen zijn sensoren aangebracht die niet alleen beweging detecteren, maar ook het daglicht in de gaten houden. Bij genoeg daglicht hoeft de verlichting niet aan. Op de touch screen is te zien hoeveel licht er in de gangen aanwezig is. De nieuwe installatie is niet alleen erg duurzaam, maar biedt ook veel comfort. Als men binnenkomt en het alarm uitschakelt, gaat er in bepaalde ruimtes licht branden, gaat de ventilatie naar de juiste stand en is er muziek te horen. Zodra het alarm wordt ingeschakeld, gaan zowel de verlichting, ventilatie als muziek in het gehele pand weer uit.

 

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar het laatste nieuws over elektro-, installatietechniek en veiligheid.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!
PSV